naam behandeling weesp
Home > Behandelingen > Beauté Neuve Behandeling

Beauté Neuve Behandeling


Dubbele peeling voor een stralende huid
Beauté Neuve is een behandeling om de vermoeide, doffe en gestreste huid te verhelderen en bruine vlekken te bestrijden. De celregeneratie wordt gestimuleerd en uw huid ziet er frisser en stralender uit. Een nieuwe, stralende en mooie huid.
De opperhuid bestaat uit ongeveer 30 cellaagjes. De lagen aan de oppervlakte hebben over het algemeen een tekort aan vocht waardoor de huid er minder mooi uitziet. Met behulp van een verzorgende ‘peeling’ kunnen de doffe cellen op een zachte manier worden verwijderd, waarna nieuwe cellen verschijnen die uw huid weer een gezonde glans geven. De fruitzuren in de Peel’In gel voegen zich tussen de dode huidcellen en verbreken de verbindingen tussen de cellen, terwijl de Peel’Out mousse de cellen zachtjes verwijdert. Aan het einde van de behandeling zorgt het Clarimasque met vitamine C weer voor een stralende teint en vermindering van pigmentvlekken.

Anti-aging, jeugdige teint en bestrijding van pigmentvlekken
Door vermoeidheid, stress of veroudering verliest de huid haar uitstraling en haar elasticiteit en verschijnen er bruine vlekken. De opperhuid is bedekt met ‘droge cellen’, de celvernieuwing neemt af, de teint ziet er dof en verstikt uit. De Guinot Beauté Neuve behandeling geeft nieuwe uitstraling, bestrijdt bruine vlekken en maakt de overtollige cellen los van het huidoppervlak, waardoor de huid weer kan ademen.

De behandeling
Peel’In /Peel’Out. De Peel’In gel met fruitzuren maakt de dode huidcellen los van de levende, terwijl de Peel’Out mousse de dode cellen exfolieert en zo de uitstraling van de nieuwe cellen tevoorschijn brengt.

Massage met Dermanove
Diepgaande celregeneratie door het regenererend serum Dermanove.

Clarismasque
Masker met pure Vitamine C, verhelderend op de huid en op bruine vlekken.
3 behandelingen v.a.€ 79,00
Afspraak maken?